Mad Heads XL - Виступ в ТРЦ "Подоляни" пивний паб Хмільне Щасття

15 березня Тернопіль відвідав гурт Mad Heads XL, їх запросили виступити в честь дня народження ТРЦ "Подоляни" якому виповнився 1 рік.
Наскільки мені відомо гурт прибув до Тернополя ще зранку. Завчасно провели sound check а на 8 вечора була запланована прес-конференції, на котрі журналісти задавали тупі питання на кшталт - "А скільки часу існує ваш гурт?". Перед тим як задавати такі питання варто зайти на сайт групи де все детально розписано. Хто має якісь публікації з тої прес-конференції буду вдячний за текст чи фото, дуже цікаво почитати що там понаписували.
Сам виступ дуже сподобався, напружувала обстановку мала кількість людей в пабі, криза дає про себе знати. Але після перерви коли пиво яке фани залили в пузо почало діяти все помінялось, і фанати Mad Heads XL вже витанцьовували перед барною стійкою.
Дуже сумнівався що такої малої публіки хватить щоб викликати Mad Heads на біс, але всі були вперті і добились "бісових" пісень.


З того що дуже запам'яталось, це талісман гурту котрий в ритм підстрибував на бочці. Мабуть він з'явився після написання пісні "повний автобус буратін" а може то ця лялька надихнула на пісню :) От вам хороше запитання на прес-конференцію...




Друге що в'їлось в пам'ять з цього концерту, це гра Вадима Краснокого на столі, хто бачив той знає, а хто не бачив дивіться фото... Дівчата так і лізли до Вадима, не знаю чи то на них пиво так впливало чи прихід весни. :)



фото з концерту Mad Heads XL в ТРЦ "Подоляни" пивний паб Хмільне Щастя



Ще трошки про Українську музику ->

.

4 коментарі:

Vasiliy Efimenko сказав...

Классные живые фотки. Много интересных моментов словил. Молодей!

Unknown сказав...

@Vasiliy Efimenko
Дякую :)

Анонім сказав...

класні фото))) а зможешь мені пару скинути?))

Галя сказав...

ja jak zav*du propystula najcikaviwe....(((((