Пару днів у Львові

Все робилось швидко і на ходу, в понеділок позбирали всі потрібні документи, і вже о 6 вечора взяв квитки до Львова. Заночували в готелі де живе мій друг Андрій, цілу ніч слухали гул поїздів, тому нормально виспатись не вдалось.
Зранку з Христиною поїхали в посольство, думав все займе пару годин, уявіть яке було моє здивування коли побачив там близько пів тисячі людей, записались в чергу, потім в обід приїхали відмітитись після чого був найприємніший момент перебування в Львові. Зустрілись з Славіком (Шпіль) зайшли в Культ випити пива, потім захотілось глянути яка вона Гасова лямпа. По дорозі до неї Христина зустріла свою однокласницю котра запросила на відкриття виставки в Зеленій канапі. Після Гасової лямпи пішли глянути на ту виставку, де нахаляву давали якийсь мятний коктейль. Виставка маленька близько двадцяти робіт. За десертом на цей вечір пішли в Мазох кафе, де мене відшмагали шкіряною хльосткою а Шпіля закували в кайдани :) Доречі дуже хороша ідея давати клієнту можливість доробити салатик, дуже позитивно впливає на апетит!

Приємно з Христиною провели час, ще б вона тут пару слів написала від себе :)

фото зі Львова Культ, Мазох Кафе, Гасова лямпа, арт галерея Зелена канапа.

5 коментарів:

Vasiliy Efimenko сказав...

Очень жалею, что не зашел в Мазох. Тоже хочу, чтобы меня відшмагали :)

Роман сказав...

Цікавий фотозвіт вийшов. Львів зачаровує!

Анонім сказав...

фото гарні)) позитивненько!
п.с. щодо посольства, то не знаю чому пан дивується. по-перше в посольствах/консульствах завжди жопа, а влітку то взагалі ппц.

Unknown сказав...

@zymova дивуюсь тому що на сайті польського посольство нема інформації як саме туди можна потрапити. Чи там жива черга чи по записах, чи по талончиках...
І через цю їхню тупість там без порядок інколи сильна давка...

Анонім сказав...

одне і те саме у ВСІХ посольствах та консульствах країн неСНД на території України.
а ще є така штука як сезон/не сезон. адже є періоди, коли частіше їздять.