Американські враження

Ото ж трошки вражень від зміни місця дислокації з Україна в США
Мене часто питають які в тебе враження, особливо місцеві українці, майже кожен задав це питання :)
Та шось ніяких особливих вражень. З того що зразу кидається в очі то чистота і порядок, ввічливість людей, величезна кількість машин і тотальна автоматизація.
Ще досить незвично бачити тільки одноповерхові будинки, дивно не так то що вони одноповерхові, як те що вони дуже низенькі.

Фінікс трохи нуднувате місто, на вулицях майже нікого нема, ніхто так просто не гуляє надворі, посади свій зад в машину і поїхав куда тобі треба... Рідко бачу щоб в машині їхало дві людини. І машини переважно пікапи або дуже великі пікапи...

Напрягають дуже формальні стосунки міх людьми, кожен такий доброзичливий і турботливий і співчутливий, але в той же момент кожен трясеться щоб не зайти на якусь чужу власність, не так глянути на когось чи випадково щось не то сказати. щоб його не засудили. І тут згадується відео Thouth Park - American History


Тут все порівняно дешеве і здається що все дуже просто, але то поки в тебе є гроші :)
Я от якось подумав, що багато хто думаєш що стратегічний світовий запас сала знаходиться в Україні, так як солонина, то мало не наша національна їжа. Але то не так, світовий запас сала, або значна його частина знаходиться в Сполучених Штатах Америки, на тілах американців. Так багато великих людей я раніше не бачив, звичайно не кожен другий американець жирний, але таких тут дійсно багато.

_________________________________________________
Київстар, МТС, Beeline, UTELLife:), PeopleNet, Skype.
онлайн поповнення рахунків

Немає коментарів: