Пару слів про відкритість

Часто в блогах стикаюсь з капчами, в ЖЖ з відключеною можливістю коментування завдяки OpenID. ТАке враження ніби кожного власника блоги чи ЖЖ щоденно мучать спамери і флудери. Хіба це так ? Сумніваюсь !
То чого ви боїтесь? Будьте відкритіші не бавтись параноїків...

5 коментарів:

tivasyk сказав...

половина поведені на тому міфічному сеошництві: а ну ж як хтось запостить лінк на порнуху, і заробить лишній цент, а мені що?

друга половина закохана в себе настільки, що коли чує лайку або критику на свою адресу -- спалахує праведним гнівом і кидається закривати коменти.

третя половина просто тягнеться до моднього: капча з на вустах -- попробуємо... =)

і так далі.

а що ти хочеш змінити? нехай люди бавляться =)

Unknown сказав...

@tivasyk
я просто хочу мати можливість писати коменти без всяких приколів типу капчі і модерації. І даю таку можливість іншим. Цей допис получився трошки імпульсивним,бо хотів написати комент в знайомої дівчинки в ЖЖ а там тіко ЖЖисти можу коментувати. Ну от і здавалося б Та її сторінка є в неті, будь хто може на неї зайти, що означає що вона не проти публічності а комент не напишеш...
Може в жж зареєструватись ? Неохота однако :(

Анонім сказав...

От премодерація коментарів таки не подобається. Навіщо таке робити. Кілька місяців тому писав коментаря на одному з блогів, так після модерації він виявився "трохи" зміненим. Деякі речення зовсім викинули. Більше такого бажання не було.

А от про каптчу щось навіть і не задумувався. Можливо справді відключити?

Unknown сказав...

@m-yarix
відключай ;) якщо в тебе в блозі немає спамерів то навіщо вона?

Анонім сказав...

це дійсно дратує (майже як реклама в особистих блогах). Якби не заборона відкритого ІД у деяких ЖЖ блогах я б своїм ЖЖ аккаунтом не користувався взагалі.