Хороші ці вихідні

Хороші ці вихідні були, почалось все з скороченого робочого дня в п'ятницю. На халяву дістав водорості Норі для суші, ото ж було вирішено в вечері робити суші, щось навіть получилось, все діло в практиці..



Суші не так важко готувати як на перший погляд здається а найголовніший аргумент, що за 50-80грн. котрі ви заплатите в ресторані за цю страву, вдома можна наробити цих "суш" стільки, що 2 дні будите їсти :)

Це перші великодні свята на котрі я не робив те що кожного року. Не ходив в церкву, не святив паску і мальовані яйця, не їздив до бабусь і діда як це було завжди кожного року в ці свята. Просто відпочивав...

В неділю з Христаною поїхали в Зборів де 15.01 приблизно 2 десятки років тому я народився о 4:45 ранку. Дуже рідко буваю там, походили по місту позгадував як то все колись було і жахнувся як все там занепало зараз. Дещо змінилось настільки що і не впізнати а дещо все таке ж як і 18 років тому.
Назад добирались автостопом, голосували більше ні ж пів години більшість легківок були забиті людом котрі відсвяткувавши пасху їхали з сіл, декотрі показували що тутешні і типу далеко не завезуть. Багато їхали з пустим салоном але не зупинялись :(
Вже подумав що прийдеться йти на маршрутівку як тут зупинилась машина схожа на металеву бульку (здаєтсья Чері QQ). Як виснилось, нас підібрав любитель трансу, про що і говорили по дорозі, також цей чоловік полюбляє подорожувати і ще він за професією снайпер о_О Угу, їхати попуткою зі снайпером моторошно :) Але і це було цікавим "експіріансом".











Зе енд :)

3 коментарі:

Анонім сказав...

ну якщо не так складно, колись і ми зізріємо таке сотворити)))
і в подорож так вже хочеться, а ще два тижні чекати

Unknown сказав...

@zymova а куди подорожувати плануєте ?

Unknown сказав...

ukrainetsЧернівці-Тернопіль-Львів