До Львова приїдуть легенди у світі drum-n-bass музики LTJ Bukem та MC Conrad із Великобританії

20 вересня у виставковому залі "Лемберг" у Львові пройде Перший Львівський Рейв. Центральною подією дійства стане приїзд легендарних засновників intelligent та atmospheric drum and bass LTJ Bukem та MC Conrad із Великобританії. Перший Львівський Рейв порводиться до 15-річчя "Дзиги" та другої річниці музичного лейблу "drum’n’bass session music". Про це сьогодні, 9 вересня, на прес-конференції повідомив прес-секретар МО "Дзига" Юрко Вовкогон.За його словами, також для публіки міксуватимуть ді-джеї MaxNRG, Derrick, Tonika, Kind Of Zero, Marik, Insane.

"Рейву такого масштабу у Львові ще не було. Це вперше. Бюджет цього дійства - 300 тис. грн., 43 тис. грн. з яких виділила Львівська міська рада. Приїзд LTJ Bukem - подія, безперечно, дуже визначна для drum-n-bass на пострадянських просторах. На сьогодні LTJ Bukem є однією з найвпливовіших фігур у світі drum-n-bass музики і батьком-засновником окремої школи GoodLookingRecords, що пропагує особливе "м'яке звучання" з використанням елементів джазу, фанку і соулу. В Україні його очікуваний приїзд буде супроводжуватись підтримкою його товариша і постійного ведучого MC Conrad, який також керуватиме спецефектами та відеоінсталяціями", - зазначив організатор Рейву DJ Derrick

За його словами, під час Рейву також відбудеться презантація дебютного альбому FunkMasters. Відео-супровід вечірки забезпечить AVJ Group.

"У рамках Першого Львівського Рейву та Тижня Актуального мистецтва "7" відбудеться виступ польських майстрів експериментальної музики: саунд-дизайнер, композитор сучасної електронної музики ZENIAL та автор і продюсера електроакустичної музики JACASZEK, котрий відомий своїм особливим стилем, у якому він комбінує електронні звуки з акустичними інструментами", - зазначив історик мистецтва, координатор МедіаДепо Богдан Шумилович.

Початок 20.00 і до 6.00. Ціна квитка з флаєром - 50 грн., без флаєра -100 грн. Ціна квитка у ВІП-зоні - 100 грн з флаєром, 150 грн - без флаєра.

Де взяти флаєри ? га?


Немає коментарів: