Про подкасти

Не раз мене раніше питали чим я такий зайнятий, що слухаю на своєму телефоні. Коли пояснюєш допитливим що таке подкаст в 90%випадків чую питання "А нашо воно тобі?" "Який тобі від того толк?". Чесно кажучи я навіть не знав що відповідати, казав що мене цікавлять теми котрі обговорюють в цих подкастах. От цікаво який толк від серіалів, в більшості котрих немає ніякої корисної інформації, переважно якісь тупі інтриги змови і постійний негативний настрій в атмосфері...
Так от такий висновок сьогодні зробив. Подкаст для мене як серіал для домогосподарки правда значно корисніший бо в любому з них я взнаю якусь цікаву мені інформацію.
Тим більше покдасти переважно слухаю з телефона коли кудись їду на маршрутці і взагалі коли просто треба вбити час, часто щоб заснути :) Умца з "Радио-Т" непогано заколисує.

Най частіше слухаю "Радио-Т" і "Пираты-РТ". Радіо-Т цікаве ІТ шоу, і саме шоу ведучі постійно на цьому наголошують! Його реально неварто розглядати як огляд ІТ новин, Ведучі - Bobuk Umputun Grey і Lavale  часто відходять від тем жартують чи просто теревенять і мені це подобається. Слухав пару ІТ подкастів де подавали суху інформацію, причому зачитували її ще й з прискоренням, нецікаво так, з таким успіхом я можу прочитати свій Гугл рідер. Про "Радио-Т" можна говорити довго і нудно, розказувати чим воно особливе, що за люди ведуть його але чесно кажучи впадло кнопакти, і нехочу робити зіпсований телефон, краще зайдіть скачайте і самі послухайте. Подкаст Радио-Т http://radio-t.com

Дальше в закладці "подкаст" в мене є лінк на Артема Росновського, тобто на його подкаст Rosnovsky Park™ через брак часу давненько його не слухав, може ви це зробите замість мене ? :)

http://podcast.umputun.com - мабуть один з най досвідченіших Подкастерів веде його, за сумісніцтвом один з засновників "Радио-Т" Цікавий домашній подкаст, сьогодні в ньому слухав про купівлю Хамера, трошки прохалявив пропустив пару випусків...

Серед ІТ подкастів для тих хто цікавиться мобільними телефонами рекомендую цікавий і пізнавальний подкаст сайту http://www.mobile-review.com Його ведуть справжні гуру своєї справи..

а ще часто слухав і потрібно дал ьше продовжити слухати http://www.eslpod.com подкаст для вивчення Англійської мови для тих хто хоч трошки орієнтується в ній. Диктор професор одного з американських коледжів начитує сценку, і потім розберає кожну фразу або слово. В цьому подкасті дуже багато сленгу і звичайної розмовної англійської, для тих то вчив суто літературно по шкільному курсу раджу послухати, в eslpod багато нових цікавих слів.

З запланованого, потрібно скачати і на кінець послухати "Янки после пьянки". Бо якось нечемно слухати Діму і Женю в "Пираты-РТ" і ні разу не чути в Янках.

Поділіться лінками на подкасти котрі слухаєте Ви ;)



6 коментарів:

Unknown сказав...

О, я тебе розумію щодо подкастів :) Ніхто з моїх оточуючих не второпає нафіг мені це впало. Хоча це насправді дуже зручно, і дозволяє з користю і задоволенням згаяти час в транспорті (де я, нажаль, проводжу значну частину дня)

Я підписаний на:
- 2 подкасти від BBC Learning English. (6 minutes English та Talk About English) також щоб практикувати лісенінг англійською :) крім того там завжди досить цікаві теми і дотепні ведучі.
- Радіо-Т
- Linux Outlaws (http://www.linuxoutlaws.com/podcast) суперський лінуксподкаст англійською.
- Soft Engineering Radio (http://www.se-radio.net/) теж англомовний про програмування. Буває часом трохи нуднуватий
- The Command Line Podcast (http://thecommandline.net/) англомовний, веде чувак сам-один. Розмірковує на теми інтернетів, оупенсорсу, лінуксів і всього такого.
- Підписаний на фід всіх подкастів podcaster.org.ua але поки що нічого цікавого не знайшов.
- Ще з Хабри слухаю Russian Linux Podcast та Radio 9 від робітників Майкрософту.
- А ще слухаю подкаст Скота Хенселмена. Інтерв'ю з девелоперами. Зазвичай классні і цікаві діалоги виходять, хоча якість шкутильгає на обидві ноги.

Отакий-во списочок.
Ти про Янки после пьянки розкажи враження. А то я вагаюся, чи варто слухати. Мене Діма трохи напрягає.

Unknown сказав...

Ніфіга сє, прокоментив... О_о

Unknown сказав...

Угу, комент получився мало не більший за самий пост :) За що тобі дяку. Так бачу що треба вчити інгліш і слухати щось закордонне.
Сьогодні послухаю Янкі, тут же скажу своє фе про цей подкаст. Діма трошки дивакуватий але мене пре те що він дивиться на речі під іншим кутом ніж всі.

Unknown сказав...

послухав вчора "Янки после пянки" важко визначитись чи подобаєтсья мені цей подкаст чи ні. Треба ще послухати їх спільні записи з Умпутуном. А стосовно самого Діми, як і думав він обговорює звичайні речі з таких немислимих сторін, + часто і майже постійно з одної думки перескакує на іншу хоч вони і повязаня якоюсь загальною темою, Прослідкувати хід його думок не атк легко.

bezlik сказав...

З того, що не було ще згадано, а я вважаю чи не найкращим на арподі - це подкасти від Radio Grinch (http://radiogrinch.ru/) відповідно стрічки "ДИАЛОГИ"(http://dialogi.rpod.ru/) та "НООТРОПИЛ!". Між іншим кращий подкастер за версією http://www.thebobs.com/.
Ще часом слухаю "АЭРОСТАТ" від Гребєнщикова (http://aerostat.rpod.ru/) - багато різноманітної якісної музики розділеної коротенькими історичними довідками або філософськими думками.

Unknown сказав...

@bezlik
дякую за +2 подкасти при нагоді обов'язково послухаю. Аеростат слухав в Гребєнщикова голос особливий, я під його подкаст засинаю :)