Ubuntu всюди - дубль 2 /Ubuntu everywhere/

Зайшов в книжковий магазин подивитись що там є цікавого, погортав пару книг по фотографії поліз до полички комп'ютерною літературою де і натрапив на книжку котра не могла не зацікавити мене. "Руководство пользователя Ubuntu 7.04", за 65 гривень пропонують посібник по користуванню Убунтою з компакт диском на додаток. Зразу згадався мій перший дистрибутив лінукса (Mandriva) котрий я замовив в інтернеті всього за 10 чи 15грн.



клікабельно ;)

7 коментарів:

Slava сказав...

Два роки назад замовляв безкоштовно через інтернет цю версію Убунту. Вона вже застаріла. Зараз користуюся Linux Mint - збіркою на основі Убунту 8.10. Набагато зручніше.

fuss сказав...

Та i багото чого вже змiнилося. Легше в iнтернетi знайти якесь бiльш-меньш зрозумiле хау-ту вiд А до Я.
Користуюсь Ubuntu 8.10

Unknown сказав...

версія ОС застріла, але якщо поставити в порівняння віндовс, де Ви знайдете дистрибутив віндовса з книжкою по його користуванню за 65грн. ? :)

tivasyk сказав...

стоп. 65 грн за книжку (що цілком прийнятно для довідника, яким, на відміну від одноразового чтива, хтось та й користуватиметься неодноразово), і диск як бонус? надзвичайно правильний маркетинг. а те, що версія стара -- справа десята: ті, кому така книжка стане в нагоді, навряд чи схильні перебирати версії =)

Unknown сказав...

@tivasyk
Згідний на всі 100% !

Unknown сказав...

шкода що з тим диском нема наклейок :)

Сергій сказав...

оце тебе на ті наклейки ковбасить...
замов собі диск на убунту і отримаєш наклейки

зараз стоїть 8.10
схожа на макось, шрифти скопірайтив з віндоса бо нема в лін милої оку тахоми...
а взагалі так бачу шо схожа така туфтологія - покажи мені свою систему і я скажу хто ти...Ґ

залишилась одна проблема яку незнаю, покищо, як вирішити - зменшити напругу живлення процесора по типу як я міг робити в віндосі RMClock"ом

P.S.:напругу! а не частоту