Тwitpic і кишені


Сьогодні на Motorola Z6 налаштував вбудований поштовий клієнт і нарешті знайшов застосування для фото камери в телефоні. Тепер мабуть частенько буду відсилати фото з телефона в http://twitpic.com/photos/ukrainets

Дуже зручна штука якщо в твітері є багато друзів з якими є чим ділитись, наприклад сфотографувати афішу якоїсь вечірки закинути в twitpic і запропонувати друзям піти на цю вечірку, зразу ж в Twitter отримуєте відповідь хто йде... От вона, вигода використання інтернету.

Є в тому ділі два мінуса!
1. Якість фото не зовсім хороше максимум 1200х1600 але це занадто для недешевого трафіка. (а може я просто "розбалований" цифро-зеркалкою :) )
2. Ціна трафіку трошки висока, засік, що 240КВ вартує приблизно 1грн.

Що до налаштувань поштового клієнта, користуюсь Gmail тому для налаштування зайшов в Settings -> Forwarding and POP/IMAP -> Configuration instructions (IMAP Access)
в результаті попав на сторінку http://mail.google.com/support... вибрав Other* і по вписував всі налаштування що там приводяться. правда в Outgoing Mail (SMTP) Server порт 465 не працює тому ввів інший що пропонувався 587. Адрес вхідної пошти imap.gmail.com трошки зіпсував стерши "com" бо вбудований поштовик буду використовувати суто для відсилання фото, писати і відсилати листи значно зручніше в Gmail mobile .
.

Немає коментарів: