Про міцні напої

текст з рекламки, назва продукту навмисно змінена

Коньяк ТМ "Килимков"
відрізняється ненав'язливою
вкрадливістю. Вкусивши їх хоч би раз,
Ви не зможете позабути їх чудовий
смак та тонкий аромат.
Коняки "Килимков" уособлюють
найвище мистецтво тонкого
змішування витриманих коньячних
спиртів та їх перетворення в напій
виключної досконалості.


Я б взагалі не написав про це якби не одна фраза з тексту ""Килимков"
відрізняється ненав'язливою вкрадливістю." Тут два підтексти, напившись коньяку вас краде, і з ранку коли ви просинаєтесь після п'янки де вас вкрало, дивитесь в гаманець, і виявляєте що від коньяку вкрало не тільки вас а ще й 100 грн. з гаманця.

Багато слів а толку мало! Розумію коли так говорять про вино, а от таку купу синонімів сказану про горілку, коньяк чи інший міцний алкогольний напій вважаю повною нісенітницею! Може я ще не доріс до великого пуза, горбатого гаманця і не вмію насолоджуватись смаком коняка разом з смердючим димом з товстої сигари. Але як можна насолоджуватись тим що опікає тобі рот коли ти п'єш його !?

Для того щоб відчути смак коняка чи горілки мабуть треба мати непоганий алкоголічний стаж. Коньяк добре смакує коли його додати до кави чи яблучного соку, але сам по собі то рідина від споживання котрої можна сп'яніти, потратити гроші, але аж ніяк не отримати задоволення.

8 коментарів:

Анонім сказав...

коньяк дійсно чудовий напій. так міцний. але якщо то гарний коньяк, то він вартий грошей.
коньяк — не горілка. його не можна пити залпом і склянками. його треба смакувати і розслаблятись. вдихати чарівний аромат і хльобати манюнькими ковточками.
закусювати можна фруктами. найкраще цитрусовими. або шоколадом.
кілька крапель коньяку до кави — надзвичайно покращують її аромат і смак та надають бадьорості напою.

Unknown сказав...

ну як його сьорбати коли він пече !?
Тут діло мабуть в сприйняті болю...
Я не хочу сказати що коньяк так пече що це можна прирівняти до болю але нічого приємного в тому не бачу..

еххх про смаки не сперечаються, мабуть на такому варіанті і зупинюсь..

Анонім сказав...

є міцніші, є легші коньяки. наприклад Тиса або Коктебель легенький, а Закарпатський міцний. так що може і в цьому справа)))

Unknown сказав...

я колись до горілки всипав трошки дубової кори, вона приблизно 2 тижні настоялась і получилось щось не міцне, дуже схоже на коньяк але з помітнішим ароматом і смаком.

Більшість теперішніх (дешевих) коньяків роблять переганяючи спирт через дубову тирсу.

Коняк наскільки я знаю повинен настоятись в дубових бочках з яких спирт і вбирає смак і аромат, такі коняки дорогі. Я краще куплю пляшку Бехеровки а ніж такого коньяка.

chugylo сказав...

Але як можна насолоджуватись тим що опікає тобі рот коли ти п'єш його !?Ура! Я не один такий. Я не захоплююсь нічим екстремальним.

Сергій сказав...

стаття на тему: який шнурок для повішування виберете? може грубий, кострубатий з голочками шо деруть горло, чи може он той, нова японська модель, з милом?

подивіться відео Жданова (на ютубі є)
повеселішає
ось, наприклад
Жданов, Алкогольный и наркотический террор против России, №1
http://www.youtube.com/watch?v=voz2hheshvs

Анонім сказав...

ukrainetsтак завжди ж є вибір у питанні — пити чи не пити)))
я п’ю лише те, що є смачно мені.

Vovanada сказав...

коньяк пив декілька раз в житті нічого особливого. краще вже горілку пити :)