Фото конкурс - SnepShot /гра-квест/

Другий снепшот відбувся дуже вдало, зареєстрованих учасників як я нарахував було 40 чоловік (на перший снепшот прийшло 20 фотографів), всі вони поділились на 12 команд і протягом майже всього дня ходили по місту фотографуючи на 3 теми вода - затишок - подорож.
Завданням було зробити по одні фотографії на дану тему, при голосуванні перевага віддається не якості фото а вдалі передачі теми. Тобто дивлячись на фото, чітко повинна складатись асоціація з назвою теми

Що цікаво більшість фотографів котрих запрошував взяти участь в снепшоті неохоче погоджувались. Думаю через те що повністю не розуміли який формат цього фото конкурсу. А після проведення снепшоту ахають і охають, бо і дійсно класно провели час, поговорили з іншими фотографами та подивились цікаві фото.
в кінці дня о 6 годині всі зустрілись в парку Шевченка в шахматному клубі (чи в тому що від нього залишилось) розвішали фото, провели голосування.
Цього разу снепшот підтримав спонсор ТМ Збручанка і призери отримали сертифікати на фото друк 300грн. - 1 місце, 200грн. - 2 місце, 100грн. - 3місце. А також всі учасники команд призерів отримали знижки на друк.



репортажні фото інших учасників снепшоту дивіться на форумі http://foto.te.ua/forum/viewtopic.php?t=425
Конкурсні фотографії учасників снепшоту в Вконтактні групі галицького фото клубу http://vkontakte.ru/album-10267177_94053370
.

1 коментар:

g7v сказав...

ехх, не получилось цього разу попасти на снеп :((