Гра квест Snapshot

Гра квест Snapshot

Нарешті прийшов час для другого снепшоту, запрошую всіх любителів фотографування взяти участь! ;)

27-го червня відбудеться друга Гра квест - "Snapshot" до котрого ваш покірний слуга доклав руку

Снепшот на відміну від звичайних фото конкурсів відрізняється тим, що акцент ставиться не на змагані і суперництві між фотографами, а на згуртувані фотографів і хорошому проведені часу.

В снепшоті можуть брати участь фотографи любого "гатунку" як професіонали так і любителі. Також на відміну від звичайних фото конкурсів в снепшоті не головне ідеальне фото (для якого бажано використовувати дорогу техніку), в нас головне сюжет і те як фотограф майстерно зумів виразити тему на на своєму знімку.

Як це відбувається:
В грі можуть приймати участь як учасники «самі за себе», так і команди, адже команді простіше проявити креативність, чи зробити постановочний кадр. Для участі в грі необхідно мати фотоапарат (хоча б один на команду) та вільний час в день проведення гри. В назначений початку час гри, учасникам видається завдання та вказівки на гру. В кінці гри учасники здають роботи організаторам для створення онлайн галереї та обрання переможців. Щоб виконати завдання можна використовувати постановку, чи репортажні кадри, обмежень в цьому плані немає, так само як обмеження до творчого розуміння завдання.

Люди отримують задоволення від процесу, а переможці ще й призи.

Єдине що в снепшоті не дозволяється це обробка фотографій в графічних редакторах, використання фотографій зроблених завчасно, та перезнімання вже готових фото.

Все це дійство відбувається завдяки учасникам і організаторам фото клубу http://foto.te.ua

Свої пропозиції та коментарі висловлюйте на форумі фото клубу http://foto.te.ua/forum/viewtopic.php?t=391
в Вконтактній групі ☀ Галицький фото клуб - foto.te.ua ☀
та приєднуйтесь до події на тому ж вконтакті http://vkontakte.ru/events.php?act=s&gid=10268923

Велике прохання Тернопільських читачів/блогерів/ допомогти в поширені цієї події

Лінки по темі:
Перший снепшот
.

Немає коментарів: