Шукаю особистий стиль

Слово "стиль" стосується не тільки одягу, а й будь якої нашої повсякденної діяльності. В кожній професія успішні люди мають свій стиль, стиль вести бізнес, стиль організовувати роботу, стиль підходу до персоналу, оточуючих людей і близьких друзів.
Мати свій стиль дуже важливо!
Відомі телеведучі і журналісти здобули свій статус завдяки певному стилю котрий імпонує їх глядачам/читачам. Для телеведучих стиль можна придумати і створити, для журналіста котрий пише для друкованих/онлан видань власний стиль формується на протязі життя, на зразок характеру.

Власне ваш стиль то і є ваш характер!

Пару років займаюсь фото зйомкою, ніколи не називав себе професіоналом думаю я тільки аматор але свого власного стилю в фотографії ще не знайшов. Переконаний, що для творчих професій особистий стиль роботи дуже потрібний. Саме він вирізняє конкретного автора з поміж його конкурентів.

Часто зустрічаю авторів Твітера, Блогів/ЖЖ котрі пишуть в своєрідному стилі, і це дуже привертає увагу, в даному випадку стиль з тематикою нічого спільного не має! Тематика може бути різною а стиль написання лишатись не змінним.

Ото ж, шукаю стиль...

4 коментарі:

Unknown сказав...

схожі у нас думки =)

Зазвичай всі пишуть, будь собою, але це наврядчи правильно

Unknown сказав...

Це палка з двома кінцями, і бажано тримати її десь на золоті середині

Tararasik сказав...

Продам оригінальний стильний стиль, дешево. Унікальність гарантую :)

Unknown сказав...

@Tararasik
скільки хочеш за стиль ?