☭ Парк Горького / Gorky Park ☭

Пощастило мені попасти на виступ гурту Парк Горького / Gorky Park за що отримав задоволення від якісної музики. До самого виступу скептично ставився до цієї події, думав що на концерті нічого вартого уваги не буде. Але на мене чекав культурний шок! Вражаючий концерт позитивні емоції і шалене задоволення від якісної музики.
Скептично ставився до цього виступу тому, що не чув цієї групи, не був знайомий що і як вони співають і грають. А як виявилось це дуже старий і відомий гурт про котрий зараз майже не говорять але який має досить багато шанувальників ще з тих, давніх радянських часів.


Більше відео можете глянути в YouTube


Запитуючи Ростика Фука (гітарист гурту Los Colorados) чи він не йде на концерт почув відповідь "То не та група що була колись". Ну так, багато гуртів не раз міняли свій склад навіть ті самі Los Colorados, це звична річ, така собі еволюція групи.

В Хмільному щасті того вечора виступав не той склад гурту що був з самого початку, він не раз мінявся. Але менше з тим, з старого складу залишилось два гітаристи Олексій Білов і Ян Яненков, з солістом Маршалом вони виступають тільки на великих концертах. Дуже велике враження справило те, що така культова група виступила якісно без пафосу, відробили свої ∼ 30000 грн. Не раз бачив як мало відома група тільки трошки вирваться з провінції десь в більше місто так зразу з'являється купа пантів. А тут ні, все було затишно приємно і хороше...
А ще дуже сподобалась гітара Олексія Білова в вигляді балалалайки (до речі його мама родом з України)



Без сумніву можу сказати, що ті хто хотів піти але пошкодував гроші, втратили шанс зарядитись позитивною музикою і настроєм.

Офіційний сайт групи Парк Горького / Gorky Park - http://www.gorkyparkmusic.ru
.

5 коментарів:

tivasyk сказав...

...не чув цієї групи, не був знайомий що і як вони співають і грають.

тому тобі й сподобалося =/ візитівка цього гурту --- альбоми "gorky park"(1989) та "moscow calling" (1992), зоряний час --- якраз початок 90-х, доволі темні роки...

потім гурт поїхав до сша і взявся робити менш цікаву (імхо), більш стандартну металічну музику. і перестав бути цікавим (ще раз імхо).

То не та група що була колись
+100, людина знає, про що говорить. це не "парк горького" --- радше назвалися б якось там "віагра" чи що замість людей дурити на гроші. чи від цього фан живого виступу одразу зробився б менший в десять разів? =)

кругом один розвод.

Unknown сказав...
Автор видалив цей коментар.
Unknown сказав...

@tivasyk
щоб це був Парк Горького, в складі групи мають бути всі ті музиканти що започаткували гурт ?
А якщо деякі з учасників пішли з гурту а решта не захотіли закінчувати музичну карєру і взяли нових музикантів. Чому в такому випадку то вже не Парк Горького ?

tivasyk сказав...

ну... тут може бути принаймні дві точки зору =)

перша. байдуже, хто в гурті, і (практично) байдуже, що грають. аби назва була знайома, і гурт забезпечував якийсь фан =)

таку точку зору радо прийме перший-ліпший слухач, для котрого 90-ті роки в постсовку не пов'язані з певними асоціаціями, і "парк горького" не є частиною цього всього...

друга. "парк горького" -- це гурт, який зробив оті два альмоби, що я назвав. це частина історії -- такої, як вона зафіксувалася в пам'яті людей, котрі в 90-ті були студентами.

таку точку зору сповідуватимуть ясно хто -- власне, ті, хто слухав ТОЙ "парк горького".

ну, і традиційне резюме: кожен вільний сповідувати ту точку зору, котра йому ближча =)

Анонім сказав...

тю, ти просто не був там)))
по-моєму, чуваки, які були їхніми фанатами ще на початку 90-х отримали купу задоволення, не зважаючи на те, що вони чули ТОЙ "Парк Горького":))

концерт був просто якісним, драйвовим і професійно відіграним, а хто там в складі - це, як на мене, не так важливо