До чого тут батон !?



Тернопільтелеком підключить Вам батон о_О


.

6 коментарів:

Serjart сказав...

Можливо в них є тарифний план під назвою "Батон". :D Хоча навряд. Гадаю дизайнер був голодний та думав про свіжий теплий батон...

Unknown сказав...

На тернопільському форумі де виклав цк фото, хтось припустив, що Батон - це поганяло того хлопаки що підключає інтернет :)

maestro сказав...

Та ні! тариф є! Підключка стаціонарного телефону і доступу до мережі інтернет зі швидкістю 10 мегабіт(безлімітка) всього за 90 грн в місяць. А в подарок за підключення справжній БАТОН!

Unknown сказав...

@maestro
Дивно, в рекламі нічого нема про то що оператор за підключення дійсно подарує хліб.
І що спільного в батона з інтернетом ? :)

Анонім сказав...

Знаєте як на данний батон підсаджують людей? ТОВ Тернопільтелеком (він-же сумнозвісний Старсофт) таємно, всупереч постанови Міської ради, викуповує участки телефонного кабеля, потім дзвонить в двері до людей каже: "Вітаємо вас! Ми вимушені відключити вас від Укртелекому! У вас тепер тільки одна альтернатива - до нас, на БАТОН!".

Таким чином відключили цілий будинок на Карпенка 30, на черзі ще ряд будинків!!! Хелп! Я не хочу щоб в мому місті творився такий беспредєл!

maestro сказав...

Що стосуєтька Карпенка: то я підключив телефон з оплатою в 11.90 грн на місяць а не 26 як в Укртелекома та маю інтернет 10 Мб безлімітку за 90 гривень на місяць. А ВАС надалі розводитиме ТЕЛЕКОМ. І мені плювати хто з них купляє ті кабеля