Вікенд у Львові

Ці два дні в Львові були незабутні!
Не часто буває стільки цікавих подій в такий короткий час.
Зустрілись з друзями котрих давно не бачили, разом випили Зеника в Жидівські кнайпі.
Я не встояв від спокуси стибзити підставочку під бокал пива і от вона тут!

Львівський Зеник, пиво
Після того затишного закладу пішли на площу ранок, там якраз була виставка (механічних) ігрових автоматів. Цікаві забавки дуже прості по свої конструкції але не менш цікаві в користуванні. Христя кулькою блукала по лабіринту, я з Серонею гольфа лупили :) Прийшовши до дому (тобто до Славіка, який нас ) і я в твітері прочитав повідомлення від @gneeot. Так так, світ дуже тісний :)
Після автоматів і божевільних поляків котрі бігали по площі з велетенськими частинами тіла (розігрували якусь пєску) Направились за кавою в щоб перед Філармонією трошки збадьритись і не заснути там. Філармонійна музика як завжди була чудова, маса задоволення від неперевершеного звуку. З філармонії одразу до Олі від олі в центр і знайомство з цікавим художником Петром Сметаною. Майже цілу ніч провели в його майстерні, слухали як він грає на розстроєні гітарі і розводили філософські розмови. Гітару все таки Христя настроїла і вона зазвучала значно краще :)

таксі -> дім -> початок фільму -> новий день

В неділю більшість українців ліпить вареники а ми ліпили суші :)
З дому взяв пару листочків норі і бамбуковий килимок, решту продуктів докупили в супермаркеті "Арсен".
В готуванні суші найважче підібрати рис і правильно зварити його. Решта діла робиться просто, Славік робив суші перший раз і йому непогано получилось

Фото зі Львова

____________________________________________
Київстар, МТС, Life:), Beeline, UTEL, PeopleNet, Skype.
онлайн поповнення рахунків

Немає коментарів: