Аватарка

Стільки всього хочеться сказати про аватарки і більшість з того навіяно негативним досвідом сидіння в твітері.
Що накипіло ?
Дістало коли люди міняють аватарку щодня! Ну це ж не шкарпетки як не як.... Аватарка це маска котрою в інтернеті замінює вигляд вашої фізіономії. І як ви привикаєте до вигляду і особливостей обличчя своїх друзів, так само ті з ким ви спілкуєтесь в інтрнеті звикають до вашої аватарки. Вам би сподобалось якби ваш друг постійно міняв риси обличчя ? От так само більшості людей не подобається часта зміна аватарок. Люди привикають до візуального образу і часто навіть не читають нік, бо знають,
що жук - то Los Colorados,

жовтий смайл в чорних окулярах- це Bobuk

Так як по рисах обличчя можна взнати яка перед вами людина (строга, добра, весела) так само аватарка говорить про вас. Якщо на ваші аватарці кумедний смайл, можна припустити що ви весела людина. Якщо кусочок шоколаду - ви полюбляєте солодке, особливо шоколад і т.д.

Тому до вибору аватарки підходьте так само розважливо і серйозно як до вибору ніка.
Пам'ятайте що на неї будуть дивитись багато людей і по ній в деякі мірі судити про вас!

Пам'ятайте, що ідеальна аватарка - це ваше фото. Якщо пристойної фотографії не знайшлося, зварнякайте шось самі. Ось хороший приклад простої аватарки котра добре запам'ятовується. strng   Якщо і з таким немає бажання чи таланту бавитись, виберіть картинку котра максимально підходить до вашого характеру.

Виговорився.... Ще можна було б написати про аватарки в ЖЖ але це вже якось іншим разом

Лінк по темі - Нікнейм

Share/Bookmark

Немає коментарів: