Wikileaks

Думаю кожен памятає слова з біблії "Спочатку було слово.."
Ця фраза особливо актуальна в теперішній інформаційний час, коли саме інформація має більшу силу ніж зброя. Вже мабуть місяць як по всьому світу обговорюють Wikileaks і інформацію котру цей ресурс опублікував. З сторони дуже цікаво дивитись на всі ці інформаційні баталії але в дані ситуації ніхто не може бути в стороні. Wikileaks опублікувала матеріали котрі так чи інакше зачепили кожну країну, в тому числі і Україну.
І багато іншого

Wikileaks відкрив скриню пандори, котру мабуть кожен би відкрив. Маючи інформацію котра відкриває очі на суспільно-політичну ситуацію кругом нас і навіть на злочини, думаю кожна тверезо мисляча людина зробила б цю інформацію загально доступною. Я Можу сумніватись в методах які вибрали Wikileaks для публікації чи недовіряти Асанджу. Але я підтримую їх в тому, що інформація котра приховує заговори політиків чи злочини, повинна бути оприлюднена.


Рекомендую проглянути документальний фільм про Wikileaks
WikiRebels – The Documentary (in English, 57min.)


_____________________________________________________________________ Київстар, МТС, Beeline, UTELLife:), PeopleNet, Skype. онлайн поповнення рахунків

Немає коментарів: