17,5 годин польоту

В аеропорту Борисполь приємно здивувала наявнісиь нового терміналу F. Але як виявилось мій рейс компанії Lufthansa вилітає з терміналу В. Незручно зробили розділивши рейси одної компанії на 2 термінали. Прилетівша в Мюнхені був ще раз приємно здивований. Місцевий аеропорт мабуть найкращий з тих що доводалось бачити. Дуже просторий і продуманий, тут важко було б заблукати шукаючи потрібний "гейт". Небагато людей на відміну від Франкфурта свтло та чисто.


Цікаво що в Мюнхенському аеропорту багато спеціально обладнаних місць для куріння. В США їх набагато менше та й розміщені вони десь по закутках аеропорту.
Ще в Мюнхені попросили вмтягнути фотоапарати (раніше ніколи не перевіряли) злегенька протерли якоюсь спеціальною салфеткою і попросили зачекати результату. Це мабуть була перевірка на наркотики, яких звичайно не виявили.

На борту авіа-лайнера виявилось багато нових фільмів, було що глянути. На цей раз місце попалось не зовсім хороше, ліворуч від мене сидів велкий чоловяга, тому 9 годин польоту сидів в тісноті.

В Вашингтоні аеропорт тісненький, стелі низькі коридори вузькі хоча по площі не малий добратись до потрібного терміналу по довжелезному коридору зайняло близько 7хв. Доречі, якщо доведеться летіти літаком Boeing 757-200 броньуйте місця в 11 або 12 ряді, там перед кріслами більше місця, є де ноги випрямити.
Майже прилетів, втомлений і без настрою.
Один день на відпочинок і знову до роботи і навчання.
Published with Blogger-droid v1.6.5

Немає коментарів: