Кидалово на Amazon

Перший раз мене розвели з покупкою в інтернеті. Замовляв Lowepro Nova 3 AW сумка коштувала 20$ купляв юзану, але в описі зазначали що вона як нова (ідеально чиста).
А прислали Lowepro Nova 3 всю в пелюці, продавець навіть не постарався пропилососити її.


Сподіваюсь що людина котра продавала дану сумку просто не грамотна і тому дописала (AW) до своєї сумки. Хоча якщо в описі вказано що товар чистий а насправді все по іншом, то на непорозуміння нема надії. Цю тряпку що прийшла, обовязково поверну, сподіваюсь з цим проблем не буде.  
Завжди звертайте увагу на рейтинг продавця та відгуки!

Пару фото "Perfectly clean" Lowepro Nova 3.







__________Оновлено___________

Історія з невдалою покупкою закінчилась. Сумку повернув продавцю, він мені відповідно повернув гроші за неї, правда прийшлось самому заплатити за достаку. 

На Ebay замовив Lowepro Nova 180AW, якраз те що я хотів. Нова фото-торба трохи більша за мою стару Lovepro Nova 2 AW. В 180-ту модель поміщається Nikon D80 + 24-120mm. Canon A1 + 50mm. Canon 80-200mm. Nikon SB-700 і ше трохи місця є :)

 З ліва - Lowepro Nova 180 AW   з права - Lowepro Nova 2 AW

 Стара сумочка добряче потерта, навіть не памятаю скільки їй років, мабуть 5-6.

У Lowepro Nova 180 AW (з права) металеве кріплення ремінця. Це значно краще ніж пластикове кріплення котре нераз мене підводило. Сумка грохалась на землю з висоти пояса разів 3-4, одного разу в калюжу, а ще безліч разів я встигав зловити її :)

В обох сумок є внутрішні перегородки, положення котрих можна коректувати.

 Великий + серії "AW" в цьому капішоні! З першого погляду здається що це для особливих параноїків . Але скажу вам що не раз переконався на досвіді під проливним дощем і мокрим снігом, що цей "презерватив" хоч і рідко але дуже виручає. Плюс цей захист можна сміло використовувати зимою, щоб техніка не промирзала на морозі.



Фото сумки Lowepro завжди тішили відмінною якістю і витривалістю. 
Рекомендую купляти їх всім ;)





Немає коментарів: