Година Землі - дай планеті перепочити

Всі хоч раз колись задумувались про своє майбутнє про майбутнє нашої планети але мало коли зважувались на вагомі вчинки. Година Землі це шанс кожного доказати самому собі і показати оточуючим що ви не байдужі до майбутнього нашого дому.
"Година Землі 2009 це всесвітній заклик до дій, який має на меті привернути увагу кожної особистості, кожної організації та кожної спільноти. Заклик почати діяти, заклик взяти на себе відповідальність й долучитися до спільної праці задля сталого майбутнього. Видатні пам’ятки та визначні місця в Європі та Америці стануть темними. Люди по всьому світу вимкнуть світло та об’єднаються разом для підняття нагальної дискусії щодо майбутнього нашої дорогоцінної планети."




28 березня 2009 року, о 20:30. Виключить електроприлади без яких можете обійтись, поспіть або досидіть з близькими за маленьким вогником свічки, поспостерігайте за зірками, відпочиньте від урбаністичного життя і дайте відпочити нашій планеті.
детальніше про акцію читайте на офіційному сайті http://www.earthhour.org
.

4 коментарі:

tivasyk сказав...

чудовий коментар андрія івахненка щодо цієї події.

я би й сам щось написав, але трохи ліньки.

Unknown сказав...

@tivasyk
дякую за лінк, якщо немає бажання писати, то просто зкопіпісти інформацію з офіційного сайту. Люба реклама для цієї акції не завадить.

Shambalone сказав...

Рад что поддержуеш это событие и акцию. Очень рад что еще есть не равнодушные...

Unknown сказав...

@Stanislav Klymenko
Земля наш дім, про неї також треба дбати. ТАк як ми піклуємся про свій будинок і сімю..