Керовані страхом

Можливу цю думку мені нав'язав зомбо-ящик і фільм "Боулінг для Колумбіни" та "9/11" зняті Майклом Муром в цьому крейзанутому світі можливо все можливо думка що Американці керуються страхом не має підстав але я більш схильний що вони все таки занадто впадають в крайнощі, як в нас кажуть бісяться з жиру, ак результат, з'являється страх. Вчись бо будеш бідний і здохнеш на вулиці, не заходь на чиюсь приватну територію бо застрілять. Не фліртуй з дівчино ато вона подасть в суд за сексуальні домагання... Це "сама демократична" країна але в ні і самі тупі обмеження прав, які логічно правильні але позбавлені людяності.
В загальному якщо копнути глибше все зав'язане на грошах. Страх не заробити гроші, страх втратити гроші. Людьми керують гроші а не емоції мрії бажання чогось досягнути.

Вони всі такі привітні і веселі та ввічливі але це тільки маска. Ввічлива бабуся котрій не сподобався сервіс в магазині в один момент може перетворитись в чорта і напсувати всім працівникам нерви. Принесли не такий стейк як хотів, домахають шеф повара до того що заклад оплатить обід. Коли поліцай зупине на дорозі сиди і не дьоргайся бо пристрелять якщо за правами різко полізеш в кишеню. А пограбування !? Поліція тут добре працює, робота також є якщо добре пошукати але скільки пограбувань. Коли ви останній раз чули що в Україні пограбували інкасаторську машину !? В якій жопі ми б не були люди всерівно не впадають в такі крайнощі як тут. Тайгер Вудс (чемпіон гри в гольф) щось не так зробив і вже вся країна обговорює його особисте життя, осуджує і клеймить. Та подивіться на себе! Нічим не кращі, дайте людині спокій і живіть собі своїм життям. Саме тому

Лінк по темі:
Американські враження

Немає коментарів: